Funny Questions,Wierd Answers.

Tuesday, April 1, 2008

Top 10 stupid questions people usually ask in obvi

1. At the movies:
When you meet acquaintances/ friends.. .
Stupid Question:- Hey, what are you doing here?

Answer:- Dont u know, I sell tickets in black over here...

2. In the bus:
A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet...
Stupid Question:- Sorry, did that hurt?

Answer:- No, not at all, I'm on local anesthesia.. ...why don't you
try again.

3. At a funeral:
One of the teary-eyed people ask...
Stupid Question:- Why, why him, of all people.

Answer:- Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant: When you ask the waiter
Stupid Question:-
Is the "Butter Paneer Masala" good??

Answer:- No, its terrible and made of adulterated cement. We
occassionaly also spit in it.

5. At a family get-together:
When some distant aunt meets you after years
Stupid Question:-Munna, Chickoo, you've become so big.

Answer:- Well you haven't particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask...
Stupid Question:- Is the guy you're marrying good?

Answer:- No,he's a miserable wife-beating ,insensitive's just
the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call...
Stupid Question:- Sorry. were you sleeping?

Answer:- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in
Africa marry or not. You thought I was sleeping.... you dumb witted

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...
Stupid Question:- Hey have you had a haircut?

Answer:- No, its autumn and I'm shedding.... ..

9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...
Stupid Question:- Tell me if it hurts?

Answer:- No it wont. It will just bleed.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman in your office
Stupid Question:- Oh, so you smoke.

Answer:- Gosh, it's a miracle was a piece of chalk and
now it's in flames!!!

Smart Students

President Bush went to a school to interact with the children. After having
one brief talk with the children he asked them if they had any question to
ask him.
One boy raised his hand and stood up;
Bush: whats your name
John: john
Bush: whats your question?
John: Sir, I have three questions

1) Why did America attack Iraq without the approval of UNO?
2) Where is osama?
3) Why does America support Pakistan so much?

Bush: you are an intelligent student John....(just then the bell for recess
Oh! Dear students we will continue after the recess is over.
After the recess
Bush: ok children where were we?
Yes, so anybody wants to ask any question?

Peter raises his hand
Bush :Whats your name?
Peter : Sir,I am Peter. I have 5 questions.
1) Why did America attack Iraq without the approval of UNO?
2) Where is osama?
3) Why do America support Pakistan so much?
4) Why did recess bell rang 20 mins before the scheduled time?
5) Where is JOHN?