Biggest PJ Ever

Tuesday, April 29, 2008

One day a man comes out of the Bank and hires an Auto for his home.

The auto-driver charged him 100 rs, which is far far larger than the
actual charge, that is 10 rs. The man doesn't know the actual charge and
paid the money.

Now, the mystry begins from the very next morning when the man

Suddenly he feels that it's still dark outside and the sun hasn't yet
shown its face. But soon he realise that it's not the case of sun but
actually is not able to see. In short he's blind. He gets very
tensed doesn't know what to do. His entire day has passed with great
anxiety,proceeds, the man gradually starts regaining his eyesight
and he once again normal when it's completely dark out side. At this he is
completely confused and perplexed. He's very eager to know what's
the behind, but finds not a single proper reason for this.
, can you help him to find out the reason behind his sudden

a bit :-(

a bit more

socho socho :scratch:

it's very simple :this:

give one more try :scratch:

hit your head on the wall :banghead:

It's very simple

:-( :-( :mrgreen: :mrgreen: :banghead: :banghead: :rotfl: :rotfl:

Ten Dollars Is Ten Dollars

Fred and his wife Edna went to the state fair every year. Every year Fred would say, “Edna, I’d like to ride in that there airplane.” And every year Edna would say, “I know Fred, but that airplane ride costs ten dollars, and ten dollars is ten dollars.”

One year Fred and Edna went to the fair and Fred said, “Edna, I’m 71 years old. If I don’t ride that airplane this year I may never get another chance.” Edna replied, “Fred that there airplane ride costs ten dollars, and ten dollars is ten dollars.”

The pilot overheard them and said, “Folks, I’ll make you a deal. I’ll take you both up for a ride. If you can stay quiet for the entire ride and not say one word, I won’t charge you, but if you say one word it’s ten dollars.”

Fred and Edna agreed and up they go. The pilot does all kinds of twists and turns, rolls and dives, but not a word is heard. He does all his tricks over again, but still not a word.

They land and the pilot turns to Fred, “By golly, I did everything I could think of to get you to yell out, but you didn’t.”

Fred replied, “Well, I was going to say something when Edna fell out of the plane, but ten dollars is ten dollars.”

Dancing Image

Friday, April 25, 2008

Funny Questions,Wierd Answers.

Tuesday, April 1, 2008

Top 10 stupid questions people usually ask in obvi

1. At the movies:
When you meet acquaintances/ friends.. .
Stupid Question:- Hey, what are you doing here?

Answer:- Dont u know, I sell tickets in black over here...

2. In the bus:
A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet...
Stupid Question:- Sorry, did that hurt?

Answer:- No, not at all, I'm on local anesthesia.. ...why don't you
try again.

3. At a funeral:
One of the teary-eyed people ask...
Stupid Question:- Why, why him, of all people.

Answer:- Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant: When you ask the waiter
Stupid Question:-
Is the "Butter Paneer Masala" good??

Answer:- No, its terrible and made of adulterated cement. We
occassionaly also spit in it.

5. At a family get-together:
When some distant aunt meets you after years
Stupid Question:-Munna, Chickoo, you've become so big.

Answer:- Well you haven't particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask...
Stupid Question:- Is the guy you're marrying good?

Answer:- No,he's a miserable wife-beating ,insensitive's just
the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call...
Stupid Question:- Sorry. were you sleeping?

Answer:- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in
Africa marry or not. You thought I was sleeping.... you dumb witted

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...
Stupid Question:- Hey have you had a haircut?

Answer:- No, its autumn and I'm shedding.... ..

9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...
Stupid Question:- Tell me if it hurts?

Answer:- No it wont. It will just bleed.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman in your office
Stupid Question:- Oh, so you smoke.

Answer:- Gosh, it's a miracle was a piece of chalk and
now it's in flames!!!

Smart Students

President Bush went to a school to interact with the children. After having
one brief talk with the children he asked them if they had any question to
ask him.
One boy raised his hand and stood up;
Bush: whats your name
John: john
Bush: whats your question?
John: Sir, I have three questions

1) Why did America attack Iraq without the approval of UNO?
2) Where is osama?
3) Why does America support Pakistan so much?

Bush: you are an intelligent student John....(just then the bell for recess
Oh! Dear students we will continue after the recess is over.
After the recess
Bush: ok children where were we?
Yes, so anybody wants to ask any question?

Peter raises his hand
Bush :Whats your name?
Peter : Sir,I am Peter. I have 5 questions.
1) Why did America attack Iraq without the approval of UNO?
2) Where is osama?
3) Why do America support Pakistan so much?
4) Why did recess bell rang 20 mins before the scheduled time?
5) Where is JOHN?